Logotype för Barnrättsdagar Gävleborg

Barnrättsdagar Gävleborg

Länsstyrelsen Gävleborg och Rädda Barnen Gävleborg bjuder in till kunskapsdagar på temat Barn som rättighetsbärare – Barns rättigheter och konsekvenser av pandemin.

17 november får du som deltar en ökad kunskap om barnets rättigheter och konsekvenser av pandemin. Du erbjuds kunskapshöjande föreläsningar och verktyg för att öka barn och ungas trygghet, bland annat genom ökad säkerhet på nätet och genom psykologisk första hjälp vid kris.

18 november är det övergripande temat Barns rätt att komma till tals. Under förmiddagen erbjuds ett nationellt program i samverkan med Barnombudsmannen. Under eftermiddagen erbjuds ett regionalt program på samma tema som förmiddagen med regionala exempel.

Målgrupp för Barnrättsdagar Gävleborg är yrkesverksamma som arbetar med barn eller ledning/styrning/politik inom kommun och region. Deltagare från hela landet välkomnas.

Konferensen är digital och kostnadsfri.

Läs mer och anmäl dig här: https://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/om-oss/kalender/kalenderhandelser—gavleborg/2021-06-15-barnrattsdagar-2021.html

Sista anmälningsdag är 5 november.

Datum

nov 17 - 18 2021
Expired!

Tid

09:00 - 15:00

Platser

Digitalt