Illustration av ett litet barn i en vågskål.

Norrbottens barnrättsvecka 2021

Den 15-19 november kan du som arbetar med och för barn ta del av digitala tips, inspiration, föreläsningar och workshops om barns rättigheter i Sverige och Norrbotten. Barnrättsveckan är planerad med Norrbotten i fokus, men många programpunkter handlar om barns rättigheter generellt och du är varmt välkommen att delta oavsett var i landet du är verksam.

Barn och ungas delaktighet, samhällsutveckling med barnperspektiv, rasism i skolan, inkluderande barnrättsarbete och den nya barnfridslagen är några av de ämnen som kommer att tas upp under de olika fristående seminarierna.

Norrbottens barnrättsvecka arrangeras i samverkan mellan Luleå tekniska universitet, Länsstyrelsen i Norrbottens län, Norrbottens kommuner, Region Norrbotten, Rädda Barnen och Rättighetscentrum Norrbotten.

Mer information om programmet och hur du anmäler dig hittar du på Länsstyrelsen i Norrbottens läns webbplats.

https://www.lansstyrelsen.se/norrbotten/om-oss/kalender/kalenderhandelser—norrbotten/2021-09-09-norrbottens-barnrattsvecka-2021.html

Datum

nov 15 - 19 2021
Expired!

Platser

Digitalt

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.