Rättighetsmorgon – tema medborgarskapsceremonier

Hur arbetar vi med medborgarskap? Vi pratar medborgarskapsceremonier.

Temat och föreläsare uppdateras inom kort. Läs mer och anmäl dig till denna digitala föreläsning senast 29 maj på Länsstyrelsen Västerbottens webbplats:
Rättighetsmorgon del 4 av 8 | Länsstyrelsen Västerbotten (lansstyrelsen.se)

Om föreläsningsserien Rättighetsmorgon

Arrangemanget är en del av föreläsningsserien Rättighetsmorgon. I serien uppmärksammar vi frågor med koppling till social hållbarhet och särskilt till mänskliga rättigheter. Vi kommer under året ta upp frågor som vi arbetar med i länsstyrelsens regeringsuppdrag inom mänskliga rättigheter; Agenda 2030, barnrätt, nationella minoriteter, funktionshinderpolitiken, personligt ombud, demokratifrågor och medborgarskapsceremonier.

Vi blandar forskning med röster från idéburen sektor. Vi riktar oss till dig som arbetar i offentlig sektor, i en förening och organisationer. Även privatpersoner är välkomna.

Föreläsningarna är digitala och arrangeras av Länsstyrelsen Västerbotten tillsammans med två gäster. Varje arrangemang har olika teman.

Datum

jun 01 2023
Expired!

Tid

08:00 - 09:00

Platser

Digitalt
Länsstyrelsen i Västerbottens län

Arrangör

Länsstyrelsen i Västerbottens län
Webbplats
https://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten.html

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.