Nationell samling: Internationella funktionshindersdagen 2021

Sveriges länsstyrelser och Myndigheten för delaktighet uppmärksammar Internationella funktionshinderdagen 2021 genom att för andra året i rad bjuda in till en nationell samling.

I år sker samlingen digitalt den 1 – 2 december. Under dessa två dagar kommer vi fördjupa oss i hur funktionshinderspolitiken kan implementeras och stärkas i kommunalt och regionalt arbete. Ledande experter kommer att göra nedslag i flertalet verksamhetsspecifika områden för att ta oss närmare full delaktighet och jämlikhet för personer med funktionsnedsättning.

Nationell samling riktar sig till dig som är anställd eller politiker i kommun och region. Representanter från civilsamhället är också varmt välkomna.

Se programmet och anmäl dig här: https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser—vastra-gotaland/2021-06-07-nationell-samling-internationella-funktionshindersdagen-2021.html

Sista anmälningsdag är 12 november.

Datum

dec 01 - 02 2021
Expired!

Tid

08:30 - 15:30

Platser

Digitalt

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.