Regional MR-konferens i samverkan: Göteborg

De senaste åren har Uppsala universitet, länsstyrelserna och Sveriges kommuner och regioner (SKR) arbetat med mänskliga rättigheter på uppdrag av eller i överenskommelse med regeringen. Under denna tid har vi tre aktörer stöttat, samordnat och utvecklat arbetet med mänskliga rättigheter på lokala och regionala nivåer. Nu arrangerar vi MR-konferenser på fyra olika ställen i landet – norr, öst, väst och syd – med fokus på hur MR-arbetet kan utföras inom offentlig verksamhet och vilken hjälp som finns att tillgå.

Under konferenserna presenteras och diskuteras idéer, resultat och framför allt goda exempel från kommuner, regioner och länsstyrelser.

Mer information och möjlighet att anmäla sig kommer i höst! Notera att konferenserna är fysiska och att antalet platser är begränsat.

Datum och plats

24 november Stockholm

30 november Umeå

8 december Göteborg

14 december Malmö

Arrangörer: SKR, Uppsala universitet och länsstyrelsernas nationella MR-uppdrag

Datum

dec 08 2022

Tid

09:00 - 16:00
Länsstyrelserna

Arrangör

Länsstyrelserna
Webbplats
https://www.lansstyrelsen.se/

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.