Fotografi av en kvinna med glasögon och blå slöja.

Spridningskonferens för Kvinna in i Sverige

Kvinna in i Sverige är ett EFS-projekt som har pågått i tre år och drivits av Länsstyrelsen i Västmanlands län tillsammans med fem av länets kommuner. Syftet med Kvinna in i Sverige har varit att få utrikesfödda kvinnor som stått långt ifrån arbetsmarknaden att närma sig sysselsättning eller studier. Projektet avslutas 30 november 2021.

Positiva resultat i kommunerna (nyhet, Länsstyrelsen i Västmanland)

Länsstyrelsen i Västmanlands län bjuder nu in till en spridningskonferens för att presentera resultat och goda exempel. Konferensen vänder sig till politiker, tjänstemän inom kommun och andra relevanta aktörer som arbetar med integration, jämställdhet och arbetsmarknadsfrågor. Deltagare från hela landet välkomnas.

Konferensen är digital och kostnadsfri, men anmälan är bindande.

Läs mer och anmäl dig här: https://www.lansstyrelsen.se/vastmanland/om-oss/kalender/kalenderhandelser—vastmanland/2021-09-07-spridningskonferens-for-kvinna-in-i-sverige.html

Sista anmälningsdag är 5 november.

Datum

nov 10 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Platser

Digitalt

Arrangör

Länsstyrelsen i Västmanlands län
Telefon
010-224 90 00
Webbplats
https://www.lansstyrelsen.se/vastmanland.html
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.