En illustration av en grupp människor.

Workshop MR-professionen

MR-dagarna på Conventum i Örebro

Du som identifierar dig som MR-professionell eller arbetar med mänskliga rättigheter i det offentliga är välkommen till en workshop om en framväxande människorättsprofession. Du får ta del av en studie om MR-professionen och delta i samtal om dina erfarenheter av att arbeta med mänskliga rättigheter i det offentliga. Tillsammans arbetar vi fram möjliga framtidsscenarier och vad vi behöver göra för att befästa professionens roll till skydd för de mänskliga rättigheterna. Medverkar gör bland annat Christina Johnsson från Malmö universitet.

Workshopen äger rum på MR-dagarna den 17/11 klockan 15.15-16.15.

Observera att workshopen riktar sig till dig som arbetar med mänskliga rättigheter i det offentliga och att du behöver föranmäla dig genom att maila kimia.eghtesadi@mrdagarna.se. Mer information om workshopen hittar du i programmet.

Du behöver också ha en seminariebiljett till MR-dagarna. Den köper du på MR-dagarna.se.

(Bilden är illustrerad av Annefrid Sjöman.)

Datum

nov 17 2022
Expired!

Tid

15:15 - 16:15

Platser

Örebro
Länsstyrelserna

Arrangör

Länsstyrelserna
Webbplats
https://www.lansstyrelsen.se/

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.