Länsstyrelserna på MR-dagarna

Välkommen till MR-dagarna i Göteborg den 6-7 december! Länsstyrelsernas uppdrag i mänskliga rättigheter medverkar med en monter (H:48) och ett seminarium om MR-professionen.
Vimplar med några av de globala målen i Agenda 2030.

Mänskliga rättigheter + demokrati = sant!

Det är MR-dagarnas tema för 2021. Under två dagar i december samlas organisationer och människor som arbetar med eller är intresserad av mänskliga rättigheter och demokrati på Svenska mässan i Göteborg, och länsstyrelsernas MR-uppdrag är givetvis på plats.

Vi finns i monter H:48 som bemannas av medlemmar i länsstyrelsernas MR-nätverk. kom och prata med oss! Du kan till exempel göra ett quiz med chans att vinna boken Folk i rörelse : vår demokratis historia av Kjell Östberg. Vi bjuder på choklad, pins och samtal!

Välkommen också till seminariet MR-professionen – ett yrke på framväxt i demokratins tjänst den 7 december kl 13-14.

Ur seminarieprogrammet: ”Strategiskt arbete med mänskliga rättigheter, oavsett om det kallas MR-strateg, MR-specialist, MR-funktionär eller något annat, är en profession på framväxt. Länsstyrelsernas uppdrag i mänskliga rättigheter har under 2020-2021 med stöd i forskningen undersökt MR-professionen mot bakgrund av andra jämförbara men mer erkända professioner. Vad innebär MR-professionen för MR-specialisten, för verksamheten och för verksamhetens uppdrag?”

Läs mer om seminariet här: https://invitepeople.com/public/seminars/26393

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.